Scholen omzetten naar LED verlichting

We komen vaak bij scholen over de vloer om er een Moodpanelen plafond te installeren. Vaak werd gevraagd of we ook meteen eens naar de andere verlichting konden kijken. De laatste jaren hebben we ons daarin gespecialiseerd en zijn wij in staat om oude, traditionele verlichting op een betaalbare en flexibele manier te vervangen.
Voor alle oude verlichting hebben we een energiezuinige LED oplossing. Deze LED verlichting gebruikt zo veel minder energie dat de investering binnen een aantal jaren kan worden terug verdient.

 

Geen onderhoud, totale ontzorging

Op de nieuwe LED verlichting geven we altijd 5 jaar garantie. De lampen hebben allemaal meer dan 50.000 branduren waardoor je er verder ook geen onderhoud meer aan hebt. Mocht er onverhoopt toch een lamp uitvallen, dan zorgen wij er voor dat deze vervangen wordt.

 

Vrijblijvende offerte

Scholen hebben vaak al een aantal bedrijven waar ze offerte voor de verlichting laten opmaken. Wij krijgen graag de kans om tevens een offerte op te maken om zo te laten zien dat wij hele scherpe prijzen hanteren. Onze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend en geeft u een extra vergelijk met andere offertes. Alleen maar voordelen dus, maar gebruik van onze service.

Wilt u hier meer over weten of ons vrijblijvend langs laten komen voor advies? Bel ons of stuur ons een bericht en wij helpen u graag.

 

Onze sterke punten:

– Scherpe prijzen, betaalbare oplossingen
– 5 jaar garantie, volledig ontzorgen
– Wij maken ook wolkenplafonds om het nuttige met het leuke te combineren (Moodpanelen)
– Kleine organisatie en zeer flexibel
– Werkzaamheden in de weekenden, avonden of vakanties zonder meerprijs
– Veel ervaring op scholen door onze samenwerking met Meer Primair in de Haarlemmermeer
 

Onze klanten

Led licht heeft positieve invloed op conentratievermogen

Uit onderzoek is gebleken dat (zon)licht veel invloed heeft op biologische en psychologische processen dei belangrijk zijn voor de gezondheid. In Nederland werd vaak gekozen voor wat geler (3000 graden Kelvin) licht, omdat dit als gezellig wordt ervaren. Dat komt omdat deze kleur licht dezelfde kleur heeft als de avondzon, dat is prima om in te ontspannen, maar niet zo goed om de concentratie vast te houden.

Naast dat het overstappen naar led dus positief is voor het verminderen van de CO2 uitstoot zul je zien dat het nieuwe lichtbeeld veel meer positieve invloed heeft.